Onze projecten
Om u een indruk te geven van de door ons gerealiseerde projecten, is hieronder een selectie weergegeven van web projecten die wij de afgelopen tijd hebben gerealiseerd.
Klik op een afbeelding voor het bekijken van de website.

Toguna


Voor een bedrijf wat trainings en advies diensten verzorg een website welke inzicht geeft in de diverse diensten die het bedrijf te bieden heeft. Op de website worden o.a. ook producten aangeboden welke door het bedrijf zijn ontwikkeld.

IN ONTWIKKELING: Webdesign en realisatie


Leuke party shows


Voor een organsator van feesten en partijen een website waarop zij hun verschillende partyconcepten kunnen presenteren. De website is bedoeld om bezoekers een indruk te geven van de vele mogelijkheden van het bedrijf.

IN ONTWIKKELING: Webdesign, realisatie en beheer.


Website Handiggeitje.nl


Een website vol creativiteit voor kinderen en volowassenen. deze webshop geeft de bezoeker een beeld van alle creatieve workshops en mogelijkheden van Handiggeitje. bezoekers kunnen o.a. via de website materialen bestellen en aanmelden voor activiteiten.

Webdesign, realisatie, hosting en beheer


Website hoveniersbedrijf Buiten-Leven


Een aantrekkelijke website welke de diensten van hoveniersbedrijf Buiten-Leven presenteert. Een website met uitgebreide informatie over de producten en diensten.

Webdesign, web realisatie, hosting en beheer


24-7 Shoppen


Het ontwerpen en realiseren van een website met als uitgangspunt de ontsluiting van meerdere webwinkels. Bij de ontwikkeling van deze website is ook de koppeling met socialmedia uitgewerkt en ingericht.

Webdesign, realisatie, webhosting en beheer.


Duurzaamheid in actie


De opdracht voor deze website was het herontwikkelen van een platform voor verduurzaming van onze samenleving. Op deze website is het o.a. mogelijk om een quickscan van je mondiale voetafdruk te doen. De website is uitgerust met projectlinks voor project

Webdesign, realisatie en beheer


Eva's webshop, webshop van een kleuter


Deze webshhop wordt beheerd door een kleuter, zij verkoopt allemaal zelfgemaakte artikelen! Een leuke speelse webshop met creatieve producten.

Webdesign, realisatie, hosting en beheer


Webshop Handdoekkado.nl


Deze webshop hebben we ontwikkeld voor de verkoop van kado-artikelen gemaakt van handdoeken! Deze webshop biedt een unieke 2-uurs service voor Weert en omstreken!

Webdesign, realisatie, hosting en beheer


WSS Sound & Lighting


Voor een bedrijf wat licht en geluidsapparatuur verhuurde hebben we een website gebouwd welke bezoekers uit moet nodigden om contact op te nemen. Op de website staat de informatie op hoofdlijnen wat het bedrijf te bieden heeft.

Webdesign en realisatie


Rommelroute Leuken


Een website voor een nieuw concept in Weert van de wijkraad in de wijk Leuken. In 2013 was het evenement een groot succes en zal in april 2014 worden herhaald, hiervoor zullen wij ook de update van de website verzorgen.

Webdesign, realisatie, hosting en beheer.


WeertEnergie


Ook in Weert is een coöperatieve vereniging opgericht om samen duurzame projecten te gaan ontwikkelen. De website geeft uitgebreid informatie over de vereniging en biedt o.a. de mogelijk voor bezoekers om zich aan te melden als lid.

Webdesign, realisatie, hosting en beheer.


EC Boxtel


Energie coöperaties zijn steeds meer in opkomst in Nederland, zo ook in Boxtel. Deze website biedt informatie over de energie coöperatie en geeft bezoekers o.a. de mogelijkheid om zich online aan te melden.

Webdesign (layout), realisatie, hosting en beheer.


Maatvast Makelaars


Voor een makelaar in Boxtel hebben wij een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd waarop zij hun woningaanbod kunnen presenteren. De website geeft daarnaast ook weer welke diensten het kantoor verder nog meer aanbiedt.

Webdesign, realisatie, hosting en beheer


Duurzaam weert


Hoe duurzaam is de gemeente Weert? Dit is de vraag die beantwoord wordt middels deze website. Op de website worden alle duurzame projecten en activiteiten in de gemeente Weert verzameld en weergegeven.

Webdesign, realisatie, hosting en beheer.


Wijkraad Leuken


Voor de Wijkraad van de wijk Leuken hebben wij een website gerealiseerd welke als primaire doelstelling heeft het ontsluiten van nieuws voor en over de wijk. Aan de website is ook een nieuwsbrief module gekoppeld.Verder biedt de website nog veel meer moge

Webdesign, realisatie, hosting en beheer.


Buurtvereniging Vrouwenhof


Voor een buurtvereniging in Weert hebben we een website gerealiseerd welke (potentiele) leden informatie geeft over de diverse activiteiten van de vereniging. Aan de website is ook een module gekoppeld waarin leden zich kunnen aanmelden voor activiteiten

Webdesign, realisatie, hosting en beheer.


Geerlings Bouwmanagement BV


Een website voor een bouwmanagement bureau wat zich online wil presenteren om zo in contact te komen met potentiele/nieuwe klanten. Op de website worden o.a. gerealiseerde projecten weergegeven.

Webdedesign, realisatie, hosting en beheer

Menu
ICON

Brons

€ 249,- Excl. btw
ContactpaginaBasis ontwerp1 paginaContactgegevensContactformulier

Silver

€ 1.099,- Excl. btw
Complete websiteInclusief ontwerpIncl. beheersysteemContactformulier1 webapplicatie10 tekst pagina's

Gold

€ 1.299,- Excl. btw
Complete websiteInclusief ontwerpIncl. beheersysteem3 WebapplicatiesContacformulier25 pagina's

Non profit

€ 799,- Excl. btw
Complete websiteInclusief ontwerpIncl. beheersysteemContactformulier2 webapplicatie25 tekst pagina's
Bovengenoemde prijzen zijn excl. 21% btw, en incl. 1 jaar gratis webhosting.

MBM2

Mail@mbm2.nl
Helpdesk@mbm2.nl
(06) 526 45 773

Algemeen

> Home> Contact> Over ons> De naam MBM2> Historie MBM2