Webdesign
Een professionele, complete en aantrekkelijke presentatie op het internet is in het huidige tijdperk voor elk bedrijf, groot en klein, een must. Internet is voor veel bedrijven en organisaties tegenwoordig de basis van (commercieel) succes. Uw website, met een professionele uitstraling, duidelijke en heldere informatie, functioneel, interactief en rekening houdende met het zoekgedrag van potentiƫle en bestaande webste bezoekers, zal vaak leiden tot meer (terugkerende) bezoekers.

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw website bezoeker) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen. De belangrijkste punten die hierbij onze aandacht hebben zijn: Een eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl, een overzichtelijke en heldere navigatie, een correcte snelheid, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening die loopt van planvorming tot en met beheer van uw website of wilt u een aanbieding ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Menu
ICON

Brons

€ 249,- Excl. btw
ContactpaginaBasis ontwerp1 paginaContactgegevensContactformulier

Silver

€ 1.099,- Excl. btw
Complete websiteInclusief ontwerpIncl. beheersysteemContactformulier1 webapplicatie10 tekst pagina's

Gold

€ 1.299,- Excl. btw
Complete websiteInclusief ontwerpIncl. beheersysteem3 WebapplicatiesContacformulier25 pagina's

Non profit

€ 799,- Excl. btw
Complete websiteInclusief ontwerpIncl. beheersysteemContactformulier2 webapplicatie25 tekst pagina's
Bovengenoemde prijzen zijn excl. 21% btw, en incl. 1 jaar gratis webhosting.

MBM2

Mail@mbm2.nl
Helpdesk@mbm2.nl
(06) 526 45 773

Algemeen

> Home> Contact> Over ons> De naam MBM2> Historie MBM2