Zakelijke/ persoonlijke e-mail
Een e-mailadres op uw eigen domein is een permanent adres onafhankelijk van uw internetprovider en vrij van elke vorm van reclame. Door uw eigen domein te registreren verwerft u een e-mailadres met een hoge mate van herkenning offline en op het internet waardoor u makkelijker te bereiken bent.

Wanneer u uw domein en e-mail bij MBM2 onderbrengt, kunt u altijd weer van hostingprovider veranderen als u dat wilt. Wij registreren het domein op uw eigen naam, waarmee u het recht verwerft om het domein zolang te gebruiken als u wilt. U kunt uw domein en e-mailadressen dus altijd naar een andere hostingprovider verhuizen. Een eigen domein geeft u de best mogelijke voorwaarden om de e-maildienst te krijgen die naadloos aansluit bij uw behoeften. Geen storende reclames meer, maar alleen e-mail zoals u dat wilt.

De verschillende mogelijkheden voor e-mail hosting (dus exclusief webruimte) staan hieronder weergegeven. Wilt u e-mailen met uw eigen domein in combinatie met webruimte? Kijk dan bij onze webhosting pakketten.
Menu
ICON

Basic

€ 1,95 p/mnd.
100 MB webruimte4 Gb dataverkeer3 POP3 mailboxen25 forwardsWebmailAuto responders

Plus

€ 2,95 p/mnd.
200 MB webruimte6 Gb dataverkeer5 POP3 mailboxen25 forwardsWebmailDomein forward

Pro

€ 3,50 p/mnd.
300 MB webruimte8 Gb dataverkeer10 POP3 mailboxen25 forwardsWebmailDomein forward

Non profit

€ 2,25 p/mnd.
200 MB webruimte6 Gb dataverkeer10 POP3 mailboxen25 forwardsWebmailDomein forward
Bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% btw, tenzij anders is vermeld.

MBM2

Mail@mbm2.nl
Helpdesk@mbm2.nl
(06) 526 45 773

Algemeen

> Home> Contact> Over ons> De naam MBM2> Historie MBM2